alle kategorier

BÆREDYGTIG
FREMTID

Hjem> Bæredygtighed

Hejing emballage er engageret i udviklingen af ​​produkter, der let skilles ad og genanvendes. Glas-, PP-, PET- og PCR-komponenter samt monomaterialepakker, hvor alle dele er lavet af det samme materiale, bliver i stigende grad taget i brug. Gennem forskning og udvikling vælger vi mere vedvarende, bionedbrydelige og genbrugsmaterialer, der erstatter fossilbaserede komponenter. Træ fra bæredygtigt forvaltede skove, havaffaldsplastik og biobaserede, mikroplastfrie materialer er nogle af de stigende stjerner i vores udskiftningsstrategi.
undefined
HVAD BETYDER BÆREDYGTIGHED FOR DIG?

Hejing Packaging hjælper dig med at reducere, genbruge og genbruge din emballage, hvilket kan hjælpe dit brand, samfundet og miljøet. Du kan gøre alt dette og stadig have kvalitetsemballage, der giver merværdi til dit brand.

BÆREDYGTIG EMBALLAGE

For at opfylde bæredygtighedsmålene for dit brand, har Hejing Packaging kurateret et sortiment af dets produkter, der inkluderer genopfyldelige komponenter, PP, glas, papir, PE, PET, PETG osv. Hejing Packaging har allerede inkorporeret PCR, nedbrydeligt råmateriale og sukkerrørmateriale i de fleste Produkter.

Lad os Tal Emballage

Leder du efter løsninger til dine behov for skønhedsemballage, der opfylder dit brand og krav til bæredygtighed?

Anmod om en gratis konsultation med en af ​​vores emballageeksperter.