alle kategorier

Om os

Hjem> Om os

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd er beliggende i Pudong New District, Shanghai, Kina. Det er en professionel producent af kosmetikemballagebeholdere og en førende leverandør af skønhedsemballageløsninger i 20 år i Kina. Nu har virksomheden udviklet sig til en skala på 20,000 kvadratmeter moderne fabrik med mere end 300 ansatte. Det har introduceret de mest avancerede maskiner til støbning, injektion, flaskeblæsning, automatisk silketryk, varmstempling, etikettering og belægning osv. Virksomheden er certificeret med ISO-9001-systemer.

Virksomhedens produkter spænder fra kosmetikemballage, farmaceutisk emballage og fødevareemballage mv. Hovedprodukterne omfatter plastikflasker, luftløse flasker, dråbeflasker, flødeglas, hætter, pumper og make-upbeholdere mv. Det er dedikeret til at levere omfattende emballageløsninger til sine kunder over hele verden. Produktet er blevet eksporteret til Hongkong, Japan, Korea, Sydøstasien, Mellemøsten, Oceanien, Europa og Amerika. Virksomheden har også sine egne pigmentproduktionslinjer, som kan levere hurtige farvetilpasningstjenester til kunder.

Vi har vundet et godt ry blandt vores kunder med vores gode kvalitetsprodukt, streng og høj effektivitetsstyring, kreativt produktdesign og fremragende service.

Vi stræber efter at levere et overlegent produkt til vores kunder på grundlag af kontinuerlig produktinnovation og R&D-investeringer, hele vores team er altid dedikeret til at opfylde og overgå vores kunders forventninger og blive vores kunders mest pålidelige partner på lang sigt, velkommen til at kontakte med os, hvis du har nogle krav.


Lad os Tal Emballage

Leder du efter løsninger til dine behov for skønhedsemballage, der opfylder dit brand og krav til bæredygtighed?

Anmod om en gratis konsultation med en af ​​vores emballageeksperter.